Verzend en retourbeleid

Verzendbeleid

Wij doen ons uiterste best om bestellingen die vóór 18:00 uur zijn geplaatst de volgende werkdag op de post te doen. Dit lukt echter niet altijd, daarom hanteren wij 3 á 4 werkdagen voor alle zendingen.

Verzendkosten bedragen € 6,95 voor bestellingen tot € 100,- euro. Bestellingen boven de € 100,- euro worden gratis verzonden. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling op te halen in de winkel, dan betaal je geen verzendkosten. Zie hieronder onze openingstijden en afhaal adres. Vergeet niet uw (digitale) aankoopbewijs en ID mee te nemen! 

Afhaaladres: Juwelier Patrick Bijlmerdreef 688 M (shopperhal) Dinsdag t/m zaterdag 13:00-18:00

 

Retourbeleid; lees de onderstaande punten voordat u gaat retourneren. 

Bij Juwelier Patrick heb je de mogelijkheid om je bestelling retour te sturen binnen 14 dagen na ontvangstdatum. Met uitzondering van oorbellen i.v.m. hygiene. Wij accepteren uitsluitend retouren die voldoen aan de volgende eisen;

- Neem contact op met juwelierpatrick@outlook.com als u uw bestelling wil retourneren. Wij sturen u per mail een retourformulier toe. 

-Zorg ervoor dat u het sieraad ongedragen, ongeschadigd en voorzien van de aangehechte labels retourneert in originele verpakking. 

-Pak het sieraad goed in, in de verpakkingsmaterialen waarin u het product heeft ontvangen om beschading tijdens  retour te voorkomen. 

-Indien het product(en) schade of gebreken heeft, zijn wij genoodzaakt het bedrag van de schade in te houden op uw terugbetaling. Mocht u bij ontvangst van het product schade ontdekken en dit willen retouren vragen wij u een duidelijke foto te maken van het product en de bescadiging en deze in de bijlage van de e-mail mee te zenden. Zo kunnen wij er vanuit gaan dat de schade niet door u veroorzaakt is en worden er ook geen kosten op uw terugbetaling ingehouden. 

-Retourkosten zijn op eigen rekening. Let op! Bewaar uw retourbewijs. Wij weten dan dat het product is verzonden. Mocht het pakket spoorloos zijn, vragen wij uw om retourbewijs naar ons op te sturen. 

-Indien u in de mogelijkheid bent kunt u ook kosteloos retouren in ons fysieke (afhaal) winkel. Ook hiervoor gelden de bovenstaande retourregels en dient u een e-mail te sturen zodat wij op de hoogte zijn van uw komst.

-Retourbedrag wordt pas teruggestort op uw rekening zodra wij het product in goede conditie hebben ontvangen. Indien er schade of bebreken zijn door het niet naleven van de regels (zorg ervoor dat het sieraad ongedragen, ongeschadigd en voorzien van de aangehechte labels  wordt  geretourneert in originele verpakking.) zijn wij genoodzaakt het bedrag van de gemaakte schade in te houden op uw terugbetaling. 

-Mocht u vragen hebben over het verzenden of retouren kunt u contact met ons opnemen via: juwelierpatrick@outlook.com

 

© 2019 - 2021 Juwelier Patrick | sitemap | rss