Over ons

Welkom op de webwinkel van Juwelier Patrick. 

Juwelier Patrick opende zijn deuren op 30 april 1988 als één van de eerste juweliers in Amsterdam Zuidoost met traditionele Surinaamse sieraden. Ondertussen met ruim 30 jaar ervaring en twee fysieke vestigingen werd het tijd om ons assortiment ook online aan te bieden.

Patrick, naar wie de zaak vernoemd is, werkt al jaren samen in het bedrijf met zijn ouders. Na veel gesprekken met klanten op de winkelvloer bleek dat er behoefte was aan een online platform. Daarom  besloot hij een website op te zetten, om het shoppen nog toegankelijker te maken voor de sieradenliefhebbers . 

In de webwinkel vind je een mooie collectie traditionele én culturele Surinaamse sieraden, waarvan een gedeelte handgemaakt door onze ervaren goud- en zilversmid. Daarnaast bieden wij ook sieraden aan van de huidige trends en creëren wij voor u op maat (op aanvraag).

In onze webwinkel bieden wij uw uitsluitend een  assortiment van zilver (925) aan. Voor gouden sieraden nodigen wij u graag uit bij één van onze vestigingen.

Gezien een deel van onze sieraden handgemaakt is en wij werken met stenen en kralen, zijn de producten uniek en kunnen dus afwijken van de afbeeldingen die u ziet in de webwinkel. (zie ook algemene voorwaarden). Tevens vragen wij u rekening te houden met de oplopende prijzen van artikelen met een zwaarder gewicht (grotere maten). 

Voor aankopen onder €100,- rekenen wij verzendkosten van €6,95.

 Wij wensen u veel online winkel plezier! 

 

Heeft u vragen of wil u een aanvraag doen voor een persoonlijk op maat gemaakt product kunt u contact opnemen per email juwelierpatrick@outlook.nl 

Bezoek ook een van onze vestigingen:

Bijlmerplein 688 M,  1102 DZ Amsterdam (shopperhal)

Openingstijden Dinsdag t/m zaterdag 12:00-18:00 (afhaallocatie)

Bijlmerplein 153, 1102 DB Amsterdam

Openingstijden Maandag t/m Zaterdag 11:00-18:00

-----

 

 

 

 

© 2019 - 2021 Juwelier Patrick | sitemap | rss